joi, 7 mai 2009

Atractiile Indochinei


Fie ca doriti o vacanta mai deosebita pe cont propriu sau intr-un grup organizat, iata un circuit Indochina care vă va duce spre cele mai mari atractii din Vietnam, Laos si Cambodgia.

Traseu: BANGKOK – HANOI – HALONG BAY
Imediat ce sositi la Bangkok va imbarcati p
e Thai Airways cu destinatia Hanoi. Plecati spre golful Ha Long, unul din cele mai frumoase golfuri din lume, cu peste 3.000 de insulite spectaculoase. Va puteti imbarca pe vasul Bai Tho Junk si vom petrece ziua navigand prin Parcul National, un taram de basm.
HANOI
: Dupa ce debarcati, va intoarceti spre Hanoi. Pe drum, scurta vizita la fabrica de ceramica Bat Trang. Dupa-amiaza, puteti opta pentru un tur panoramic de oras in capitala Vitenamului.
Traseu: HANOI – HUE
Transfer la aeroport pentru zbor Hanoi – Hue. Sosire la Hue, vechea capitala a Vietnamului ce face parte din Patrimoniul UNESCO. Vizitati Palatul Imperial, pagoda Thien Mu considerata simbolul orasului si piata traditionala Dong Ba. Seara, puteti opta pentru cina si muzica traditionala in gradina Y Thao.
Traseu: HUE – DANANG – HOI AN

Plecati spre Mausoleul regelui Tu Duc. Mormantul a fost construit cu 20 de ani inainte ca regele sa moara, complexul final fiind format din peste 50 de monumente. Ziua poate continua cu vizitarea celui de-al doilea Mausoleu regal, cel al regelui Khai Dinh. Plecati spre Hoi An, drumul fiind o experienta de neuitat de-a lungul tarmului maritim. Scurte opriri pentru vizita “Muntelui de Marmura” din Danang.
Traseu: HOI AN – DANANG – HO CHI MINH

Va transferati la aeroportul din Danang pentru zbor spre Ho Chi Minh. Dupa-amiaza faceti un tur de oras in fostul oras Saigon, cunoscut timp de secole ca si “Perla Orientului”. Veti admira Palatul Prezidential, Catedrala Notre Dame, cladirea Postei si piata locala Ben Thanh. Seara faceti o croaziera cu cina inclusa pe raul Saigon.
Puteti opta si pentru o excursie croaziera in delta Mekong. Veti putea vizita ferme de fructe, gradini de bonsai, fabrica de dulciuri din nuca de cocos.
Traseu: HO CHI MINH – PHNOM PENH
Va transferati la aeroport pentru zbor Ho Chi Minh – Phnom Penh. Sositi in capitala Cambodgiei unde puteti vizita Palatul Regal si Pagoda de Argint, iar seara va bucurati de imaginea apusului la Wat Phnom.
Traseu: PHNOM PENH – SIEM REAP
Va transferati la aeroport pentru zbor la Siem Reap unde puteti vizita ruinele templelor Preah Khan si Neak Poan. Incepeti o noua zi in Siem Reap cu vizita unuia din cele mai frumoase si fascinante locuri de pe pamant: complexul Angkor, simbolul Cambodgiei, principala atractie a tarii, motiv pentru care ocupa un loc de cinste pe steagul national.
Traseu: SIEM REAP – LUANG PRABANG
Va transferati la aeroport pentru zbor spre Luang Prabang. Sositi in veche capitala a Laosului, oras din patrimononiul universal UNESCO.
Traseu: LUANG PRABANG

Faceti un tur panoramic al orasului vechi cu vizita la templele Wat Vixoune, That Makmo si Wat Xieng Thong. Ziua poate continua cu vizitarea Muzeului National si a vestitului templu cu 5 acoperisuri, Wat Mai. Urcati apoi pe dealul Phousy pentru a admira o frumoasa priveliste a orasului si a raului Mekong.
Traseu: LUANG PRABANG - PAK-OU - LUANG PRABANG
Dimineata devreme participati la ritualul stravechi de hranire a calugarilor budisti: in fiecare dimineata localnicii se trezesc la ora 5.00 pentru a se alinia pe strazi in asteptarea calugarilor si a le da ofranda zilnica de mancare. Va imbarcati apoi pe un vas traditional si porniti in amontele raului Mekong pentru a vizita pestera Pak Ou. La intoarcere, vizitati fabrica de papirusuri din satul Ban Xang Khong.
Traseu: LUANG PRABANG – BANGKOK - BUCURESTI
Va transferati la aeroport pentru imbarcare zbor cu destinatia Bangkok pentru drumul inapoi spre casa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu