marți, 27 octombrie 2009

Yacht-urile Seabourn

Departe de a fi o croaziera obisnuita, Yacht-urile de la Seabourn sunt intime, elegante si fermecatoare iar la bordul acestora te asteapta o aventura de lux. Intre eleganta, gratie si aventura, la bordul Yacht-urilor fiecare dorinta este indeplinita cu promptitudine si cu un zambet primitor. Fie ca este o patura calda si o ceasca de ciocolata fierbinte, in timp ce va lasati purtati pe valuri de-a lungul Fiordurilor Norvegiene, sau un masaj de relaxare la piscina, va veti simti ca un membru al unui club foarte exclusivist. Da, va veti bucura de o calatorie sofisticata si luxoasa, ca si cum un prieten v-a invitat sa faceti o calatorie pe vasul sau personal foarte luxos.

Trei dintre yacht-uri transporta numai 208 calatori privilegiati catre destinatiile cele mai dorite de pe pamant intr-un confort desavarsit si usor sofisticat.

Seabourn Odyssey şi Seabourn Sojourn pot gazdui găzdui 450 de invitati, in aceiasi ambianţă relaxanta ca si surorile lor: Seabourn Pride, Seabourn Spirit si Seabourn Legend.

Poate că cel mai bun din toate, fiecare iaht ofera locuri de cazare tip numai apartamente, semnătura Seabourn's Marina: sporturi de apă, un open-bar, politica de servire de vin premium, şampanie şi băuturi spirtoase, precum şi meniuri preparate de bucatari de renume: Charlie Palmer.

Din momentul în care faceti primul pas la bordul Yacht-urilor Seabourn, veţi fi parte dintr-un cerc exclusiv, câţiva privilegiaţi, care au descoperit bucuria adevărată a Yachting-ului.

Căpitanul şi ofiţerii par ca niste prieteni vechi. Tot personalul de la bordul vaselor este profesionist si instruit. Zilele şi nopţile sunt fără griji şi ultra luxoase. Serviciul personalizat este un mod de viaţă. Niciodată nu ridica un deget în timp ce sunteţi un oaspete al nostru, cu excepţia cazului este pentru a semnala un chelner pentru o altă sticlă de Bordeaux de la crama bine aprovizionata.
La bordul unui Seabourn, visele tale vor deveni realitate.


Va invitam sa explorati Seabourn Yachting Life accesand www.VacanteCroaziere.ro, Agentia de Turism Destination Travel, partenerul yachturilor Seabourn.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu