joi, 2 aprilie 2009

Circuit European

Traseu : Timisoara – Zagreb – Lido di Jesolo – Florenta – Nice
In cazul in care vreti sa va organizati si sa plecati pe cont propriu intr-un circut european cu masina proprie, va sugeram un traseu usor de strabatut care cuprinde multe atractii Europene, cu strabaterea catorva tari si regiuni si catre merita vizitate.
Plecati pe traseul: Bucuresti – Sibiu – Timisoara (510 km). In cazul in care optati pentru o noapte un tara, cazati-va cat mai aproape de granita, undeva in Timisoara.

Traseu: Timisoara – Belgrad – Zagreb (550 Km).
Plecare spre Zagreb; pe traseu, oprire in capitala Serbiei – Belgrad. Situat la confluenta raurilor Sava si Dunare, este unul dintre cele mai vechi orase europene, o importanta intersectie de drumuri din Estul si Vestul Europei. Faceti un tur panoramic. Continuarea drumului spre capitala Croatiei, frumosul oras Zagreb. Cazati-va in zona Zagreb.
Traseu: Zagreb – Postojna – Lido
di Jesolo (350 km). Faceti un scurt tur panoramic al orasului Zagreb: Parlamentul, Biserica Sf. Mihail, Poarta de Piatra (secolul al XII-lea), Teatrul National, Catedrala Sf. Stefan. Plecare spre Lido di Jesolo. Pe traseu, faceti si o vizita cunoscutei pesteri de la Postojna. Lido di Jesolo. Statiune situata in partea de nord-est a Italiei la Marea Adriatica cu plaja de cca 15 km, este considerata cea mai frumoasa statiune de pe litoralul Italiei. Dupa preferinte va cazati in Lido di Jesolo.
Traseu: Lido di Jesolo – Venetia.
Vizitati orasul Venetia – “Perla Adriaticii”. Plecati din Punta Sabioni cu “vaporetto” (cca 13 Euro/persoana), Piata si Bazilica San Marco, Puntea Suspinelor, Palatul Dogilor, Podul Rialto.
Traseu: Lido di Jesolo – Florenta.
Deplasare spre Florenta pe un traseu spectaculos: zona Muntilor Apenini. Cazati-va in zona Florenta / Montecatini Terme. Faceti o vizita panoramica a Florentei, Capitala Toscanei – “Imparateasa Renasterii”: Domnul (Santa Maria dei Fiori), Piazza de la Signoria, Palazzo Vecchio, Galeriile Uffizi cu lucrari ale maestrilor Renasterii Italiene (Boticelli, Leonardo da Vinci, Perugio, Bellini), Ponte Vecchio – cel mai vechi pod peste raul Arno.
Traseu: Florenta – Pisa – Nice (4
30 km). Deplasare spre Nice (Franta). Faceti o oprire in orasul lui Galileo: Pisa. Vizitati Piazza Milagros, a carei faima universala se datoreaza Catedralei si, in special, Turnului Inclinat. Continuarea drumului pe una dintre cele mai spectaculoase autostrazi din Italia, pe malul Marii Mediterane. Cazati-va in zona Nice.
Traseu: Nice – Monte Carlo – Nice.
Din Nice faceti o excursie la Monte Carlo (50 km). Vizitati capitala micutului stat Monaco: Portul, Cazinoul (celebru in lume), Palatul Princiar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu