miercuri, 1 decembrie 2010

Safari: Best of Kenya Safari Footprints in Sentrim Lodges

Circuit / Safari: Best of Kenya Safari Footprints in 

Sentrim Lodges 


          Numar de Zile/Nopti:  12 Zile/11 Nopti
          Destinatii: Nairobi, Amboseli, Sangare, Samburu, Nakuru, Masai Mara
          Cazare:   City Hotels, Wilderness Lodges & Permanent Tented Camps.
          Valabilitatea ofertei:  1 Ianuarie 2011 - 15 Decembrie 2011


ITINERAR
ZIUA 1 PLECARE DIN ROMANIA. Zbor spre Nairobi.
ZIUA 2 SOSIRE LA NAIROBI . La sosirea la Aeroportul International Jomo Kenyatta veti fi intampinat de ghidul partenerului nostru local care va va transfera la hotelul Dvs. din oras. Cina din aceasta seara nu este inclusa, insa majoritatea hotelurilor au propriul restaurant.
Cazare:  Hotel Sarova Panafric 4*
Mese: neincluse
Bed and Breakfast (BB)

Excursii si activitati optionale in Nairobi: Tariful acestora nu este inclus in pretul final.
          Gurmandul Carnivor
Descris în ziarul Wall Street ca „Paradisul consumatorilor de carne”, restaurantul Carnivore este, într-adevăr, celebru pentru fripturile suculente şi felurile de grătar după care îţi lasă gura apă. Meniul include toate tipurile de carne pregătită pe cărbuni. De asemenea, sunt disponibile şi o gamă largă de feluri vegetariene.
Tarif aproximativ USD 35/persoana (Minim 4persoane).

          Muzeul National din Kenya si Parcul Snake
Acest muzeu este localizat în Nairobi. Deţine o paletă vastă de specii conservate de animale din diferite părţi ale lumii. Animalele sunt expuse în funcţie de regnul lor; într-adevăr, această parte a excursiei ne va ajuta să ne informăm mai mult, asupra relaţiei lor morfologice şi, mai mult, asupra similarităţii lor morfologice.

O parte a speciilor conservate deţinute de muzeu, conţine diverse tipuri de şerpi în viaţă, într-un parc special destinat acestora – o analiză mai profundă a şerpilor, pentru a arăta originea omului de la fosilă încoace, este prezentă la secţiunea panteologie.
Tarif aproximativ USD20/persoana (Minim 4persoane).
          Asezarea animalelor si plantelor salbatice - David Sheldrick
În această dimineaţă, vom începe ziua cu o vizită la Aşezarea animalelor şi plantelor sălbatice - David Sheldrick. Aceasta este un mic depozit de caritate, realizat în memoria lui David Sheldrick, faimosul naturalist şi directorul fondator al gigantului Kenyei – Tsavo- Parcul Naţional Estic, în care acesta şi-a desfăşurat activitatea din 1948 până în 1976.
Acest orfelinat reprezintă casa puilor de elefant orfani şi este deschis între 11.00-12.00, în timpul intervalului de hrănire. Se pot vedea orfanii în timp ce aceştia sunt aduşi la hrănit şi, uneori, se poate participa la hrănirea acestora. Nu există taxă de intrare, dar se poate face o mică donaţie cu scopul de a-i susţine pe elefanţi.

          Bomas din Kenya, aflat lângă Parcul Naţional Nairobi şi la câţiva kilometri de centrul oraşului. Bomas este un cuvânt Swahili pentru sate iar Bomas din Kenya conţine nenumărate case de ţară, reflectând amestecătura de culturi, recreată cu exactitate pentru ca vizitatorii să vadă viaţa satului tradiţional a numeroaselor comunităţi Kenyene. Există o expoziţie a dansurilor şi muzicii tradiţionale, precum şi a altor cântece tradiţionale din folclor într-o arenă splendidă.

ZIUA 3 NAIROBI – PARCUL NATIONAL AMBOSELI (2 NOPTI)
După micul-dejun, vom vizita Parcul Naţional Amboseli, unul dintre cele mai  cunoscute parcuri naţionale din Kenya. La picioarele celui mai înalt munte din Kenya, Kilimanjaro (5895 m), parcul se întinde la sud-est de Nairobi, foarte aproape de graniţa cu Tarzania. Vârful acoperit de zăpadă de pe muntele Kilimanjaro domină fiecare aspect din Amboseli. Zăpada din Kilimanjaro, albă şi cristalină, formează un fundal maiestuos la una dintre cele mai spectaculoase privelişti de faună sălbatică din Kenya – lei, elefanţi, leoparzi, rinoceri, maimuţe, bivoli şi alte animale de vânat, făcând din Kenya cel mai căutat paradis al fotografilor. După prânz, vom avea timp să ne relaxăm înainte de călătoria cu maşina / safari de după-amiază.Cina si Cazare la  Sentrim Amboseli:
www.sentrimhotels.net/sentrim-amboseli
Mese: - Mic dejun la Hotel in Nairobi; Pranz si Cina la Sentrim Amboseli
Full Board /Pensiune Completa (FB)

Excursii si activitati optionale in Amboseli: Tariful acestora nu este inclus in pretul final
Vizita intr-un Sat Cultural Masai: Vă veţi alătura dansatorilor Masai care îşi dau regalul african şi dansează, conduşi de ritmul tobelor africane şi veţi dansa pe ritmurile lor care vă vor reconforta.
Tarif aproximativ USD20/persoana (Minim 6persoane).

Safari cu ghid pentru observarea pasarilor si plimbari prin natura: Vă oferim posibilitatea de a cunoaşte numele păsărilor, de a le diferenţia, de a le admira frumuseţea şi de a le observa obiceiurile. Va putem trimite o listă exhaustivă cu toate păsările, listă ce poate fi descărcată. Nimic nu poate fi mai reconfortant ca o plimbare pe cărările mediului nostru natural liniştit şi răcoros, unde se aud doar triluri de păsări şi copaci şuierând. Plimbările prin natură pot fi făcute în grup sau de unul singur.
Tarif aproximativ USD20/ persoana (Minim 6persoane).

Mic dejun printre arbusti: Gândiţi-vă la dimineţile răcoroase şi cu aer curat, la sentimentul pe care ţi-l dă roua sub picioare, la vederea nestingherită a răsăriturilor şi apusurilor care îşi aruncă razele de aur peste paharul vostru de şampanie. Bucătarii noştri experimentaţi vor pregăti un mic-dejun bogat şi proaspăt în mijlocul sălbăticiei.
Tarif aproximativ USD35/ persoana (Minim 6persoane).

Servirea unui pahar de seara printre arbusti: A depăna poveşti seara la un pahar pe câmpiile deschise în timp ce soarele apune şi îşi coboară razele portocalii pe vârful muntelui Kilimanjaro. O oportunitate perfectă pentru a cuprinde cele mai frumoase amintiri în poze. Aici, aveţi şansa de a privi culorile schimbătoare ale cerului african, pe măsură ce praful se aşează şi aerul se răcoreşte.
Tarif aproximativ USD40/ persoana (Minim 6persoane).

Cina printre arbusti: Bucuraţi-vă de noaptea Africană şi de ospitalitatea bucătarilor noştri experimentaţi în timp ce pregătesc, live, BBQ pentru dumneavoastră, în mijlocul sălbăticiei. Acest lucru va transforma seara dumneavoastră într-una cu adevărată memorabilă.
Tarif aproximativ USD40/ persoana (Minim 6persoane).

ZIUA 4 O ZI INTREAGA IN PARCUL NATIONAL AMBOSELI
Azi, vom explora Amboseli, un parc naţional care datează din 1974. Parcul se întinde doar pe o suprafaţă de 150 mile pătrate, totuşi, în ciuda dimensiunii sale reduse, ecosistemul său fragil susţine o gamă largă de mamifere (peste 50 din speciile mai mari) şi păsări (peste 400 de specii). Cu ani în urmă, acesta era locul în jurul căruia scriitori faimoşi ca Ernest Hemingway şi Robert Ruark îşi învârteau poveştile de vânătoare din sălbăticia Africii. Este, totodată, casa strămoşilor Maasai. Poate, mai mult decât oricare altă comunitate din Kenya, cea a Maasai-lor a învăţat să trăiască în armonie completă cu mediul lor înconjurător şi cu sălbăticia care îi înconjoară. Împrejurimile parcului sunt ocupate de manyatta abandonate, acestea sunt sate Maasai, care sunt construite din ţăruşi, beţe şi chirpici şi care sunt repede părăsite, la terminarea păşunatului când turmele trebuie să treacă la iernat. Mlaştini şi izvoare, alimentate de râurile subterane formate din zăpezile care se topesc de pe Kilimanjaro, din locurile cu irigare permanentă din zona sălbatică pe timp de secetă.
Cina si Cazare la Sentrim Amboseli:
www.sentrimhotels.net/sentrim-amboseli
Mese: - Mic dejun, pranz si cina la Sentrim Lodge.
Pensiune completa /Full Board (FB)

ZIUA 5 AMBOSELI - NAIROBI – FERMA SANGARE (REGIUNEA ABERDARES) (1 NOAPTE)
In aceasta dimineata, dupa micul dejon, veti fi condusi spre Sangare via Nairobi unde veti face un popas pentru pranz intr-unul din restaurantele din oras; pranzul il puteti lua fie la Capital Center, Panari Hotel sau la Ole-Sereni Hotel care se afla la granita Parcului National Nairobi. Dupa pranz veti merge spre nord spre regiunea Aberdares. Sositi la campusul de corturi din  Sangare Ranch.  Acesta este un domeniu privat situat in apropiere de Parcul National Aberdare si ofera activitati diversificate.

După înregistrare, vă veţi relaxa şi apoi, veţi merge la un safari de seară, în grup, cu păsări sau plimbări.


O zi de safari cu masina la Sangare Ranch cu o scurta vizita la pesterile Mau Mau
Vă veţi bucura de o minunată plimbare prin vastele câmpii sălbatice din Sangare Ranch în care veţi admira diferite specii de animale, ca: girafe, elefanţi, leoparzi, zebre, bivoli, antilope, printre altele.
Vizita de dupa amiaza la pesterile Mau Mau: Peşterile Mau Mau se vizitează cu scopul de a face o scurtă incursiune în vremurile pre-coloniale ale Kenyei. Peşterile Mau Mau s-ar putea să fii fost ascunzătoarea luptătorilor Mau Mau pentru libertate. De aceea, ele au fost distruse în 1959. Peşterile Mau Mau au fost ascunzătorile luptătorilor pentru libertate din zona centrală a Kenyei în timpul luptei pentru independenţă.

Excursii si activitati optional in Sangare Ranch: Tariful acestora nu este inclus in pretul final

In varful Dealului Sangare
Tarif aproximativ: USD 30/persoana (minim 4 persoane)
            Veti fi condusi chiar pe varful dealului Sangare cu vehicul 4x4.

Pranz printre arbusti – Tarif aproximativ USD 28/persoana (minim 4 persoane)
Bucurati-va de un pranz delicios in mijlocul savanei in timp de admirati girafele si elefantii care trec prin apropiere.

Plimbare nocturna Tarif aproximativ USD 25/ persoana (minim 4 persoane)
Cu lămpile legate în jurul gâtului, o plimbare de relaxare de 45 de minute, după cină, este o idee minunată.  Nu puteţi merge în pat fără să fii văzut leopardul!!

Ciclism montanTarif aproximativ USD 15/ persoana (minim 4 persoane)
Vă veţi distra, mergând pe bicicletă pe un teren minunat în timp ce veţi privi animalele trecând pe lângă voi. Veţi putea parcurge distanţe lungi, în ritmul vostru, într-un mediu înconjurător complet natural. Mai există puţine alte oportunităţi mai bune de a vedea sălbăticia!

Cina si Cazare la  Sangare Tented Camp:  www.sangaretentedcamp.com/html/activities.htm
Mese – Mic dejun la Hotel in Amboseli; Pranz in Nairobi; Cina in Sangare

ZIUA 6 SANGARE RANCH- PARCUL NATIONAL ABERDARES (1 NOAPTE)
Micul-dejun se va lua în tabără şi, apoi, vă veţi îndrepta către Parcul Naţional Aberdares.

Veţi ajunge la Parcul Naţional Aberdares şi veţi fi transferaţi la hotelul Tree Tops pentru înregistrare. Vă veţi odihni după amiaza şi seara, pe îndelete, pentru a urmări fauna sălbatică în timp ce vine a se adăpa din iazuri sau lacuri, noaptea.

Cina si Cazare la  Tree Tops Hotel: 
Mese – Mic dejun, Pranz si Cina in Sangare

ZIUA 7 PARCUL NATIONAL ABERDARES - SAMBURU GAME RESERVES (2 NOPTI)
După micul-dejun, ne vom îndrepta spre nord, la Rezervaţia Samburu. Vom avea cu noi prânzul de la hotel ca să mâncăm pe drum. Ne vom odihni acolo unde ne vom lua prânzul. După prânz, ne vom continua călătoria, ajungând în Samburu după amiaza, târziu, la timp pentru o plimbare cu maşina în căutarea speciilor rare de vânat sălbatic precum: girafa reticulară rară cu ficat roşu, zebra Grevy, antilope cu gât lung. Onixul Beisa, struţul Somali cu aripi albastre, păsări de curte, precum şi lei curajoşi pe iarbă, leoparzi în copaci şi o multitudine de alt tipuri de vânat de câmpie.
De reţinut că biletele de intrare, folosite la Rezervaţia Samburu, vă permit să intraţi la Izvoarele din Buffalo, dar nu şi la Shaba. De asemenea, reţineţi că toate plimbările cu maşina se fac în Rezervaţia cu animale de vânat Samburu, deoarece acolo se găsesc animale. Pentru a intra la Rezervaţia Shaba, vi se va cere să plătiţi din nou.

Aceasta seara o puteti petrece dupa bunul plac facand cate o plimbare prin jurul hotelui si observand pasarile.
Safari cu ghid pentru observarea pasarilor si plimbari prin natura: Vă oferim posibilitatea de a cunoaşte numele păsărilor, de a le diferenţia, de a le admira frumuseţea şi de a le observa obiceiurile. Va putem trimite o listă exhaustivă cu toate păsările, listă ce poate fi descărcată. Nimic nu poate fi mai reconfortant ca o plimbare pe cărările mediului nostru natural liniştit şi răcoros, unde se aud doar triluri de păsări şi copaci şuierând. Plimbările prin natură pot fi făcute în grup sau de unul singur.

Cina si Cazare la  Sentrim Samburu:
Mese – Mic dejun la Hotel; Pranz (pranz la pachet) si Cina in Samburu

Excursii si activitati optional in Samburu: Tariful acestora nu este inclus in pretul final 
Mic dejun printre arbusti: Gândiţi-vă la dimineţile răcoroase şi cu aer curat, la sentimentul pe care ţi-l dă roua sub picioare, la vederea nestingherită a răsăriturilor şi apusurilor care îşi aruncă razele de aur peste paharul vostru de şampanie. Bucătarii noştri experimentaţi vor pregăti un mic-dejun bogat şi proaspăt în mijlocul sălbăticiei.
Tarif aproximativ USD35/ persoana (Minim 6persoane).

Servirea unui pahar de seara printre arbusti: A depăna poveşti seara la un pahar pe câmpiile deschise în timp ce soarele apune şi îşi coboară razele portocalii pe vârful muntelui Kilimanjaro. O oportunitate perfectă pentru a cuprinde cele mai frumoase amintiri în poze. Aici, aveţi şansa de a privi culorile schimbătoare ale cerului african, pe măsură ce praful se aşează şi aerul se răcoreşte.
Tarif aproximativ USD40/ persoana (Minim 6persoane).

Cina printre arbusti: Bucuraţi-vă de noaptea Africană şi de ospitalitatea bucătarilor noştri experimentaţi în timp ce pregătesc, live, BBQ pentru dumneavoastră, în mijlocul sălbăticiei. Acest lucru va transforma seara dumneavoastră într-una cu adevărată memorabilă.
Tarif aproximativ USD40/ persoana (Minim 6persoane).

ZIUA 8 ZI INTREAGA IN REZERVATIA SAMBURU
Azi, ne vom bucura de o zi întreaga, vizionând privelişti cu animale de vânat african. Rezervaţia Samburu oferă cea mai interesantă şi de necontestat – precum şi cea mai puţin schimbată – întâlnire cu Africa sălbatică de ieri. Existenţa acestei sălbăticii frumoase şi rigide depinde de curgerea constantă a râului Uaso Nyiro. Râul adapă o gamă largă de specii de animale care nu se găsesc în sudul Ecuatorului, printre care: Onixul Beisa, girafa reticulară, zebra de Grevy uşor vărgată şi antilopa cu gât de girafă care se ajută de picioare ca să se hrănească. Elefanţi, bivoli, lei şi leoparzi pot fi văzuţi de a lungul râului; iar cele peste 400 de specii de păsări sunt spectaculoase. Aceasta este casa tribului Samburu, veri cu Maasai, care împărtăşesc aceeaşi existenţă nomadă, ocupându-se cu păşunarea vitelor şi cu o aderenţă şi mai strictă la vechile lor ritualuri şi obiceiuri.
Cina si Cazare la Sentrim Samburu:
Mese – Mic dejun, Pranz si Cina in Samburu

ZIUA 9 REZERVATIA SAMBURU – LACUL NAKURU (1 NOAPTE)
După micul-dejun, plecăm din Samburu spre Parcul Naţional Lacul Nakuru , cu prânzul la pachet. Parcul Naţional Lacul Nakuru este situat în regiunea Văii Rift. Kenya stă pe centrul Marii Văii Rift, vasta falie preistorică care se întinde din Jordan până în Mozambic. Din partea de nord până în sudul Kenyei, valea este brăzdată de o serie de lacuri vulcanice, cu apă proaspătă şi care conţine sodiu.
Pe drum, se vizitează Equator şi Thomsons Falls. În funcţie de timpul disponibil, vom vizita o fermă de cafea sau ceai şi, de asemenea, vom cunoaşte viaţa rurală şi modul în care cafeaua şi ceaiul sunt cultivate, adunate şi procesate. Vom lua prânzul devreme în Nyahururu sau vom avea prânzul ambalat din Sangare pentru a ne bucura de plimbarea cu maşina, de după amiază, la Lacul Nakuru.
16.00: Vom ajunge în Nakuru şi ne vom îndrepta direct către plimbarea de după amiază din parc. Parcul Naţional Lacul Nakuru, faimosul loc mondial al păsărilor flamingo roz, este un lac alcalin (nu foarte adânc) de pe valea Rift şi are o suprafaţă de 62 km2. Drumul de la Nairobi la Nakuru trece prin Kikuyu care are nişte frumoase privelişti ale Văii Kedong şi Munţilor Suswa şi Longonot. Peisajul este pitoresc, cu zone de rogoz, mlaştini şi păşuni care alternează cu stânci şi aflorimente. În anii 80, parcul a devenit şi primul sanctuar din Kenya pentru rinoceri şi azi, este casă atât pentru rinocerii albi, cât şi pentru cei negri. Leii, leoparzii, hipopotamii, girafele, ţapii de apă se simt, în mod egal, acasă în acest parc unic.

Cina si Cazare la Sarova Lionhill Lodge.
Mese – Mic dejun la Sangare; Pranz in Nyahururu; Cina la Sarova Lionhill Lodge.
           
ZIUA 10 LAKE NAKURU – MASAI MARA (3 NOPTI)
După micul-dejun, vom vizita satele din apropiere şi ne vom face o idee despre cultura localnicilor şi apoi, ne vom îndrepta către Rezervaţia Masai Mara. Bijuteria coroanei Africii, Maasai Mara, găzduieşte cea mai spectaculoasă varietate de faună sălbatică. Aproape 600 de mile pătrate de savană deschisă, împădurită şi de râu brăzdat de copaci creează un eco-sistem care susţine un număr imens de specii de păsări şi mamifere. Hotarul de vest al parcului este spectaculosul Abrupt Siria care, împreună cu câmpiile de acacia creează un scenariu de o frumuseţe tulburătoare. Parcul abundă în lei, precum şi în girafe, o specie de gazele şi zebre. Maimuţele şi leoparzii sunt şi ei văzuţi, în mod regulat, şi cu puţin noroc, puteţi găsi şi rinoceri. În Mara, priveliştile cu vânat nu sunt niciodată plictisitoare iar răbdarea este, adesea, recompensată cu momente unice: o turmă de lei urmărindu-şi prada; un leopard solitar luându-şi prada de pe ramurile înalte ale unui acacia; un gnu încercând să îşi atragă femela în haremul lui; o cireadă de elefanţi protejându-şi tinerii de prădătorii oportunişti.

Migraţia anuală de gnu este prezentă în Mara, din Iulie până în Septembrie. În această perioadă a anului, dramele naturii se petrec sub ochii voştri la fiecare cotitură. Ca şi faună sălbatică, Maasai Mara este, totodată, casă pentru toţi membrii tribului colorat Maasai, care poate fi văzut în jurul parcului – morani (luptători) pleoştiţi de a lungul câmpiilor, băieţi tineri cu turme de ţapi sau vârstnici grupaţi sub un copac, discutând problemele zilei. Vom porni spre tabăra noastră pentru un prânz întârziat.
Cina si Cazare la Sentrim Mara
Mese – Mic dejun in Baringo, Pranz si Cina in campus in Mara


ZIUA   11 si 12 DOUA ZILE PLINE IN MAASAI MARA GAME RESERVE
Următoarele două zile ni le vom petrece în Masai Mara, cu plimbări şi vizionări de vânat, şi dimineaţa şi după-amiaza. Rezervaţia Naţională Mara oferă o varietate absolut unică de animale. Deoarece, această regiune deluroasă este atât umedă cât şi fertilă si este traversată de râurile Mara şi Telek, pline de crocodili şi hipopotami, care populează apa tot anul. Abundenţa apei şi mâncarea disponibilă în cantităţi importante sunt motivele pentru care Masai Mara, care, de fapt, este o continuare a Parcului Naţional Tanzanian Serengeti, are cel mai mare număr de animale sălbatice din Africa. Este un spectacol dramatic din Iulie până în Noiembrie, migraţia anuală a turmelor imense de gnu şi zebre. Prădători ca hiene, şacali, leoparzi şi leii, bineînţeles, care urmăresc îndeaproape aceste turme. Turme gigantice de peste 200 de bivoli pot fi, de asemenea, văzute. Se găseşte suficientă mâncare pentru elefanţi, girafe şi alte specii de antilope şi gazele care pot fi observate în habitatul lor natural.

Dupa amiaza vizita a unui Sat Cultural Masai: in ziua 12, dupa amiaza va veti alatura dansatorilor Masai care îşi dau regalul african şi dansează, conduşi de ritmul tobelor africane şi veţi dansa pe ritmurile lor care vă vor reconforta.

Cina si Cazare la Sentrim Mara

Excursii si activitati optional in Masai Mara: Tariful acestora nu este inclus in pretul final 

Calatoria cu Balonul in Maasai Mara:
Ca o variantă opţională, ne putem petrece dimineaţa, plimbându-ne cu balonul peste câmpii, trăgând cu ochiul la vânatul de jos, în timp ce soarele răsare uşor. După aproximativ o oră, balonul aterizează în timp ce un mic dejun este pregătit pentru noi în apropiere. Mirosul de şuncă, cârnaţi şi ouă trenează ca o briză în timp ce noi gustăm fructe exotice Kenyene şi produse de patiserie făcute în casă şi, dacă doriţi, pahare de şampanie să toastăm în cinstea zborului nostru, o tradiţie iniţiată de fraţii Montgolfier.
Tarif Balloon Safari Ride: USD 450/persoana

Safari cu ghid pentru observarea pasarilor si plimbari prin natura: Vă oferim posibilitatea de a cunoaşte numele păsărilor, de a le diferenţia, de a le admira frumuseţea şi de a le observa obiceiurile. Va putem trimite o listă exhaustivă cu toate păsările, listă ce poate fi descărcată. Nimic nu poate fi mai reconfortant ca o plimbare pe cărările mediului nostru natural liniştit şi răcoros, unde se aud doar triluri de păsări şi copaci şuierând. Plimbările prin natură pot fi făcute în grup sau de unul singur.
Tarif aproximativ USD20/ persoana (Minim 6persoane).

Mic dejun printre arbusti: Gândiţi-vă la dimineţile răcoroase şi cu aer curat, la sentimentul pe care ţi-l dă roua sub picioare, la vederea nestingherită a răsăriturilor şi apusurilor care îşi aruncă razele de aur peste paharul vostru de şampanie. Bucătarii noştri experimentaţi vor pregăti un mic-dejun bogat şi proaspăt în mijlocul sălbăticiei.
Tarif aproximativ USD35/ persoana (Minim 6persoane).

Servirea unui pahar de seara printre arbusti: A depăna poveşti seara la un pahar pe câmpiile deschise în timp ce soarele apune şi îşi coboară razele portocalii pe vârful muntelui Kilimanjaro. O oportunitate perfectă pentru a cuprinde cele mai frumoase amintiri în poze. Aici, aveţi şansa de a privi culorile schimbătoare ale cerului african, pe măsură ce praful se aşează şi aerul se răcoreşte.
Tarif aproximativ USD40/ persoana (Minim 6persoane).

Cina printre arbusti: Bucuraţi-vă de noaptea Africană şi de ospitalitatea bucătarilor noştri experimentaţi în timp ce pregătesc, live, BBQ pentru dumneavoastră, în mijlocul sălbăticiei. Acest lucru va transforma seara dumneavoastră într-una cu adevărată memorabilă.
Tarif aproximativ USD40/ persoana (Minim 6persoane).

ZIUA   13 MAASAI MARA - NAIROBI - PLECAREA
In aceasta dimineata va veti bucura de inca un game-viewing drive inainte de a va reintoarce la hotel pentru micul dejun. Dupa ultimul mic dejun va veti reintoarce la Nairobi unde veti fi transferat la un restaurant din oras pentru pranz si face ceva shopping. Pranzul nu este inclus in tariful excursiei. Veti fi apoi transportat la Aeroportul International Jomo Kenyatta pentru zborul inapoi spre casa.

Mese – Mic dejun in campus. 

 


2 comentarii:

  1. Asta da idee de vacanta, mi-ar placea sa experimentez o astfel de lume pe care am vazut-o doar in filme sau documentare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos, in special filmuletul, chiar mi-as dori sa ajung candva pe acolo desi sunt cam slabe sanse. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere