luni, 2 noiembrie 2009

Liniile de croaziera: Celebrity si Azamara


Fiecare dintre deosebitele vase apartinand flotei Celebrity, premiata in repetate randuri, a fost atent proiectat pentru a intampina toate asteptarile pasagerilor. La bord atmosfera este in stilul unic, Celebrity: calda si primitoare – dar, in acelasi timp, sofisticata si rafinata. Atat cabinele cat si zonele publice sunt deosebit de luxoase si spatioase – dar comfortabile si relaxante.

Celebrity Cruises

» CLASA CENTURY:

Vase care fac parte din aceasta clasa:

» Century si Mercury

Multumita unor remarcabile modernizari din 2006, Century ofera noi facilitati la bordul vasului. Verande noi au fost adaugate cabinelor existente, a fost inaugurat nou restaurant panoramic , iar AquaSpa dispune de noi optiuni. Refinisarile de pe Century au ridicat acesta clasa la standarde asemanatoare cu cele mai noi nave din familia Celebrity si navele din clasa Millennium.

» CLASA XPEDITION:

Vase care fac parte din aceasta clasa:

» Xpedition

Cu o capacitate de doar 100 de pasageri, un raport de 2/1 oaspeti-echipaj si foarte multe facilitati. Xpedition ofera o experienta de neuitat in Insulele Galapagos, fiind singura linie majora de croaziere care viziteaza aceste taramuri. Si totul este inclus : de la bucataria locala delicioasa si excursiile la tarm- la tot echipamentul de care turistii au nevoie cum ar fi echipamentul de snorkeling si , costume de scufundat.

» CLASA MILLENIUM:

Vase care fac parte din aceasta clasa:

» Constellation
» Infinity
» Millenium
» Summit

Clasa Millennium este alcatuita din patru elegante vase de croaziera: Constellation, Infinity, Millennium si Summit. Impreuna ele definesc evolutia secolului 21 in materie de design, inalta tehnologie, abilitati tehnice , mentinand totodata stilul unic si calitatea serviciilor care au facut din Celebrity un lider in industria croazierelor. Aceste vase sunt caracterizate prin atentia stricta la detalii. Folosind doar cele mai bune materiale: geam vitrat, lemn bogat, marmura, precum si mobila speciala si piese de arta originale, vasele Celebrity se numara printre cele mai luxoase resorturi din lume, pe mare sau uscat. Optzeci la suta din numarul total al cabinelor au vedere la ocean iar 74% dintre ele ofera veranda. De la lifturile cu vedere la ocean, la AquaSpa si centrele de fitness, la aranjamentele florale si restaurantele exclusiviste , aceste nave sunt cu adevarat cele mai rafinate din aceasta industrie.


Azamara Cruises

Vase:

» Azamara Journey
» Azamara Quest


Experimentati o calatorie de neuitat la bordul vaselor Azamara Cruises ! Pe langa serviciul de butler, disponibil pentru fiecare cabina si apartament de pe vas, Azamara pune la dispozitie pasagerilor sai mai multe verande decat oricare alt vas de croaziera, astfel incat Dvs. puteti admira peisaje mirifice.
Dotari ale vaselor: doua restaurante cu specific, diverse facilitati
pentru categoria concierge, un nou centru Spa si Wellnes,o cafenea, un piano bar si un "Wine bar", spectacole live, noi activitati zilnice (precum degustari de vin si sampanie) si asta ca sa enumeram doar cateva.



Un comentariu: